Ultra Omega 3-D, 90 softgels

SKU
NOW4506  |  NOW Foods
€ 24,90
Op voorraad

Ultra Omega 3-D bevat een concentratie van maar liefst 600mg EPA en 300mg DHA per softgel capsule.

Ultra Omega 3-D Now Foods kenmerken:

  • 600mg EPA
  • 300mg DHA
  • 1000IU Vitamine D3

Ultra Omega 3-D bevat een concentratie van maar liefst 600mg EPA en 300mg DHA per softgel capsule. 

Ultra Omega 3-D is op smaak gebracht met citroenolie en bevat ook 1000 IU Vitamine D-3. 

Vitamine D heeft tal van goede eigenschappen. Zo ondersteunt Vitamine D de botten en verhoogt het de opname van kalk in de botten. Daarnaast draagt Vitamine D bij tot een normale werking van de spieren en aan het normale functioneren van het immuunsysteem.  Vitamine D speelt ook een rol in het proces van weefselgroei en ontwikkeling en in de calciumhuishouding. 

Ultra Omega 3-D ondergaat een strikte kwaliteitscontrole, waardoor het vrij is van vervuilingen, zoals PCB's, dioxines en kwik.

Ultra Omega 3-D Now Foods kenmerken:

  • 600mg EPA
  • 300mg DHA
  • 1000IU Vitamine D3

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk NOW Foods
hoofdingrediënt Omega 3
Geschikt Voor Algemene gezondheid