Ultra Casein Complex, 2kg

SKU
YAM1005  | Yamamoto Nutrition
€ 49,90
Op voorraad

Ultra Casein COMPLEX de ultieme Night Protein!

Kenmerken:

  • 21 g eiwitten per portie
  • Compleet aminozuurprofiel
  • De ideale avond shake

Ultra Casein COMPLEX de ultieme Night Protein!

Kenmerken:

  • 21 g eiwitten per portie
  • Compleet aminozuurprofiel
  • De ideale avond shake

Omdat de Ultra Casein COMPLEX veel langer nodig heeft voordat deze door het lichaam verteerd en gebruikt wordt, is hij ideaal om een aanhoudende voorraad eiwit te leveren, tussen de maaltijden en zelfs wanneer je slaapt - terwijl het je doorlopend energie geeft voor je trainingsdoelen.

De Ultra Casein COMPLEX bevat ook een compleet aminozuurprofiel - aminozuren komen van nature voor in eiwitten en helpen om nieuwe spieren te ontwikkelen en te herstellen, voor, tijdens en na je training - zodat je bij het opstaan al staat te popelen om aan je volgende training te beginnen.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkYamamoto Nutrition
HoofdingrediëntMicellar Casein
Verkrijgbare SmakenChoco, Vanille
Geschikt VoorAfslanken & Dieet, Spieropbouw, Training & Herstel
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon