Trust Crunch, 12 x 60 gram

SKU
USN9501  |  USN
€ 29,90
Op voorraad

USN Trust Crunch Protein Reep combineert sensationele smaken met geweldige voedingsstoffen. 

Kenmerken:

  • Eiwitreep extra crunch
  • 20 gram eiwit per reep
  • 4 overheelrijke smaken

USN Trust Crunch Protein Reep combineert sensationele smaken met geweldige voedingsstoffen. Elke verrukkelijke reep bevat meer dan 20 gram hoogwaardige eiwitten en slechts 2 gram suiker, die de hele dag door helpen bij de ondersteuning van je spieren, terwijl het opbouwen van overtollige calorieën wordt beperkt.

Kenmerken:

  • Eiwitreep extra crunch
  • 20 gram eiwit per reep
  • Ondersteun je spieren
  • 4 overheelrijke smaken

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk USN
hoofdingrediënt Eiwit
Verkrijgbare Smaken Chocolate Caramel Peanut, Saleted Caramel Peanut, White Choc. Cookie Dough, Fudge Brownie
Geschikt Voor Afslanken & Dieet, Training & Herstel