Total War, 30 servings

SKU
RED3004  | RedCon1
€ 34,90
Op voorraad

Extreme energie, niet te stoppen uithouding en laserscherpe focus.

Kenmerken:

  • Extreme energie
  • Onhoudbare kracht
  • Laserscherpe focus

Extreme energie, niet te stoppen uithouding en laserscherpe focus.

Kenmerken:

  • Extreme energie
  • Onhoudbare kracht
  • Laserscherpe focus
  • Heerlijke smaken o.a. Sour Gummy Bear

Train en strijd met de meeste intensiteit en energie!

Total War van Redcon1 is wat elke pre-workout zou willen dat het was, met meer vuurkracht per dosering waardoor het zijn gelijke niet kent. Het maakt niet uit wanneer je traint, Total War zal ervoor zorgen dat je het beste uit je training haalt. De krachtige combinatie van stimulanten, focus verhogende componenten en N.O. Boostende ingrediënten maken Total War een alles-in-een pre-workout supplement.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkRedCon1
HoofdingrediëntCitruline
Verkrijgbare SmakenBlue Lemonade, Tigers Blood, Sour Gummy Bear, Rainbow Candy
Geschikt VoorTraining & Uithouding, Spieropbouw, Verbeter Sportprestaties
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon