RPG Glucose Disposal, 60 Servings

SKU
RED8001  |  RedCon1
€ 49,90
Op voorraad
RPG is het meest kritische supplement dat u waarschijnlijk niet gebruikt en dat uw bodybuilding en atletische doelen zal maximaliseren.

Kenmerken:
  • Ondersteunt opname van koolhydraten!* 
  • Geformuleerd om te helpen bij spiervolheid en pompen
  • 60 porties per fles
  • Natuurlijke ingrediënten stimuleren de verwijdering van glucose!*

RPG is het meest kritische supplement dat u waarschijnlijk niet gebruikt en dat uw bodybuilding en atletische doelen zal maximaliseren. Glucose verdeling kan behoorlijk verwarrend zijn als je niet volledig begrijpt wat nieuwe spiergroei oplevert en wat niet. De grote meerderheid van de mensen in de wereld heeft koolhydraten nodig om effectief spieren te winnen of vet te verliezen. Er wordt echter algemeen aangenomen dat te veel koolhydraten kunnen leiden tot overmatig lichaamsvet. Dit is waar, maar het is niet het hele verhaal. *

redcon rpg banner

Wanneer je koolhydraten eet, laat je lichaam een ​​peptide uit de alvleesklier los dat de stofwisseling reguleert door de opname van glucose te bevorderen. Dit kan zowel in uw voordeel werken als in uw nadeel als u niet erg voorzichtig bent. RPG helpt ervoor te zorgen dat de koolhydraten die u eet, worden gebruikt om nieuwe spieren op te bouwen of om het vetverbrandingsproces te ondersteunen. De overtollige koolhydraten zullen niet langer beschikbaar zijn om als lichaamsvet op te slaan. *

RPG als glucoseportionerend middel zorgt ervoor dat het regulerende peptide dat door de alvleesklier wordt afgegeven tijdens het eten van een maaltijd met veel koolhydraten, daar niet te snel komt en de spiercellen (of vetcellen) oververzadigt. Dit langdurige proces helpt je lichaam in een veel grotere omgeving te brengen voor het bevorderen van magere spieren die meer geschikt zijn voor atletische doelen. *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk RedCon1
hoofdingrediënt Cinnamon Bark
Geschikt Voor Training & Uithouding, Gewichts Toename, Spieropbouw, Training & Herstel, Verbeter Sportprestaties