Remoulade Style Saus, 300 ml

SKU
CAF9501-RSS-1  | Callowfit
€ 4,90
Op voorraad
Remoulade style saus van Callowfit de remoulade zonder vet en suiker de nieuwe trend voor een gezonde voeding.

Glutenvrij, lactosevrij, vegan en zonder aspartaam

Remoulade style saus van Callowfit de remoulade zonder vet en suiker de nieuwe trend voor een gezonde voeding.

Deze remoulade style saus is een echte delicatesse met een geweldige frisse kruidige smaakbeleving. Er zijn aan deze Remoulade Style saus geen vet, suiker of smaakversterkers toegevoegd. Perfecte smaak, geschikt voor elke maaltijd, basis voor een gezond broodje, friet, vlees, vis of salade.

De sauzen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, natuurlijke kruiden welke gekookt en gekoeld zijn.

CALLOWFIT® sauzen zien er niet alleen uit als echte sauzen en dressings, zo smaken ze ook. Probeer ze en beoordeel zelf!


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkCallowfit
Verkrijgbare SmakenRemoulade Style Saus
Geschikt VoorAfslanken & Dieet
DieetbeperkingenAspartaam Vrij, Gluten Vrij, Geen Kunstmatige Kleur, Geen Kunsmatige Zoetstof, Lactose Vrij, Soja Vrij, Vegan
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon