Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Tango 30 servings Strawberry kiwi

Tango, 30 servings

Karbolyn® Powerful Carbohydrate 1000 gram

Karbolyn® Powerful Carbohydrate, 1000 gram

Real Carbs + Protein, 1430 gram

RICH PIANA 5% NUTRITION - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM

Rich Piana 5% Nutrition Real Carbs + Protein is een poeder op basis van maaltijd vervangende ingrediënten dat gebruik maakt van hoogwaardige eiwitten van het volledige voedsel met lage glycemische koolhydraten, ontworpen om u te helpen aan uw dagelijkse eiwit- en maaltijdbehoeften te voldoen.

Kenmerken:

 • Echte koolhydraten en eiwitten
 • Langzaam verteerbare koolhydraten
 • Geweldige smaken

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 39,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
RICH PIANA 5% NUTRITION - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM

SKU
RPI1301

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

RICH PIANA 5% NUTRITION - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM

Rich Piana 5% Nutrition Real Carbs + Protein is een poeder op basis van maaltijd vervangende ingrediënten dat gebruik maakt van hoogwaardige eiwitten van het volledige voedsel met lage glycemische koolhydraten, ontworpen om u te helpen aan uw dagelijkse eiwit- en maaltijdbehoeften te voldoen.

Kenmerken:

 • Echte koolhydraten en eiwitten
 • Langzaam verteerbare koolhydraten
 • Geweldige smaken

5% Nutrition Protein Blend - 20 Gram

 • HydroBEEF ™ Hydrolyse Beef Protein - Dit is een volledig voedingseiwit gemaakt met behulp van een speciaal infusieproces dat alle belangrijke aminozuren, peptiden, nucleotidefracties, vitaminen en mineralen behoudt die van nature in rundvlees voorkomen. HydroBEEF verteert langzamer dan wei en heeft een BV (biologische waarde) -score die vergelijkbaar is met wei. Het is 97% eiwit met een hoog BCAA-gehalte en een laag vet-, cholesterol- en natriumgehalte. HydroBEEF bevordert de ideale anabole omgeving voor je spieren, zodat je de resultaten kunt ervaren waarvoor je hebt getraind. (2)
 • Whole Egg Powder - Eieren zijn een hoogwaardige eiwitbron met een gemiddelde spijsverteringssnelheid en een uitstekende biologische beschikbaarheidsscore van 100, waardoor ze een ideale aanvulling zijn voor Real Carbs + Protein. We gebruiken hele eieren, afkomstig van echte, hele eieren. (3)
 • Chickpea Protein - Dit is een uitstekende eiwitbron met een middellange en snelle spijsvertering die rijk is aan vezels, vitamines en mineralen. (4)
 • Organisch kippenpoeder - Dit is een hoogwaardige langzame, verterende eiwitbron die ook veel belangrijke B-vitaminen bevat, evenals mineralen zoals selenium.

Dit unieke complex van volledige voedselproteïnen creëert een aanhoudende anabolische respons die precies is wat u van een hele maaltijd wilt. Genomen na een training, aan het begin van de dag of op elk moment gedurende de dag, zal Real Carbs + Protein je urenlang in een anabole staat houden, wat precies is wat je wilt als je die winsten wilt behouden of je hard verdiende spier wilt behouden als je aan het snijden bent.

Totaal koolhydraten - 30 gram

De koolhydraatbron in Real Carbs + Protein zijn afkomstig van:

 • Whole Grain Oats - Een laag glycemisch koolhydraat met een laag suikergehalte dat insuline piek zal vermijden en toch de koolhydraten levert die uw lichaam nodig heeft voor glycogeenaanvulling en spierenergie. Haver is een bodybuilding steunpilaar en past goed bij de eiwitten in Real Carbs + Protein. (5)
 • Zoete aardappel- Zoete aardappelen zijn een must in de voeding van veel bodybuilders vanwege hun voedingsprofiel, heerlijke smaak en het feit dat ze als een laag glycemisch koolhydraat worden beschouwd. Zoete aardappelen smaken heerlijk en bevatten grote hoeveelheden calcium, kalium, fosfor, B-vitaminen, vitamine A en vitamine C. (6)
 • Rijst - Rijst is een andere belangrijke koolhydraatbron voor veel bodybuilders. Meestal is het bruine rijst omdat bruine rijst qua voedingswaarde compleet is en een lage glycemische waarde heeft. (7)

We kunnen vol vertrouwen zeggen dat Rich trots zou zijn op Real Carbs + Protein, omdat hij geloofde dat echt heel voedsel het belangrijkste element was voor het succes van bodybuilding! Met een innovatieve bron van eiwitten voor de hele voeding, gecombineerd met de juiste koolhydraten, hebben we een uniek maaltijdvervangingsproduct voor de markt gecreëerd.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM
GEBRUIK en DOSERING - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM

Aanbevolen gebruik:
Meng een schep met 12 tot 16 gram koud water. Je kunt ook water vervangen door een favoriete drank. Echte koolhydraten + proteïne kunnen 1 tot 2 keer per dag worden geconsumeerd.


WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

EIWITTEN

MASS GAINERS

EI-EIWIT

REVIEWS - REAL CARBS + PROTEIN, 1430 GRAM


Schrijf uw eigen review
Uw waardering