Project Blackout Pump, 25 servings

SKU
RYS3002  | RYSE Supplements
€ 39,90
Op voorraad
Pomp. Kracht. Uithouding. Ervaar een extreme pompformule met onze geheel nieuwe Project: Blackout-lijn.

Premium ingrediënten
  • Vasodrive® 200mg
  • NO3-T® Nitraten 1.5g
  • Soorten NO3-T® Nitraten 3x

Pomp. Kracht. Uithouding... 
Ervaar een extreme pompformule met onze geheel nieuwe Project: Blackout-lijn. Combineer deze Pump met onze Pre-Workout of gebruik hem als een zelfstandig supplement om uw pomp in de sportschool drastisch te verbeteren. Ben je klaar om Project: Blackout te ervaren?

Met de geheel nieuwe Project: Blackout-lijn is deze extreme pompformule de perfecte (en intense) toevoeging waar je op hebt gewacht. Met de perfecte mix van bestudeerde en geteste ingrediënten kunt u topprestaties en efficiëntie in de sportschool bereiken; zodat u kunt trainen met verbeterde pomp, kracht en uithoudingsvermogen.

Premium ingrediënten
  • Vasodrive® 200mg
  • NO3-T® Nitraten 1.5g
  • Soorten NO3-T® Nitraten 3x

Er is GEEN reden om zonder de juiste brandstof te gaan sporten om de prestaties te maximaliseren. Als je het beu bent om niet de gewenste resultaten te krijgen of halverwege de training "zonder stoom zit", is RYSE Project: Blackout Pump de perfecte oplossing.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkRYSE Supplements
HoofdingrediëntArginine
Verkrijgbare SmakenElectric Lemonade
Geschikt VoorTraining & Uithouding, Spieropbouw, Training & Herstel, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties, Verhoog Energie
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon