Project Blackout Pre-Workout, 25 servings

SKU
RYS3001  | RYSE Supplements
€ 44,90
Op voorraad

Pomp. Energie. Kracht.
Probeer de nieuwe, bijzonder krachtige producten van RYSE: Project:Blackout. Wees voorbereid op een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.


Pomp. Energie. Kracht....

Een solide Pre-Workout is essentieel om vooruitgang te blijven boeken. Keer op keer moet je knallen in de gym. Laten we eerlijk zijn, hier moet je een state of mind voor hebben die niet alledaags is. Deze moet je oproepen, met Project: Blackout | Pre-workout. Met Project: Blackout | Pre-workout bevat een perfecte blend van grondig onderzochte ingredienten waarmee je piek prestataties in de sportschool neerzet. Je traint met pomp, energie en kracht.

Wij kunnen geen reden bedenken waarom je zonder de juiste brandstof een workout in zou gaan. Als je voor resulaten gaat, moet je van begin tot eind tot het uiterse gaan. Als je dat wilt, dan is RYSE Pre-Workout de perfecte oplossing.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkRYSE Supplements
HoofdingrediëntBeta-Alanine
Verkrijgbare SmakenTigers Blood
Geschikt VoorSpieropbouw, Training & Herstel, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties, Verhoog Energie
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon