Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Over ons

Bardolino – kwaliteit staat voor alles.

Al meer dan 20 jaar zijn we een begrip in sport- en voedingssupplementen. In al die jaren hebben we een enorme ervaring en kennis op gedaan - kennis van producten maar ook van jou als klant.

We weten als geen ander hoe we die kennis kunnen gebruiken om jou te helpen. We leveren graag maatwerk. Of dat nu gaat om extra spiermassa, afvallen, fitter zijn of een betere gezondheid, wij kunnen je helpen. Ons advies kost je helemaal niets. Dit als blijk van waardering dat je ons kiest en vertrouwt voor je aankopen.

We hebben ook een stuk van die ervaring gestopt in de ontwikkeling van onze exclusieve producten- lijn, Healthy2Day®. Dat dit écht anders is dan de meeste andere merken die je misschien al geprobeerd hebt, willen we je graag zelf laten ontdekken. Daarom kun je bij iedere bestelling die je bij ons doet, kiezen voor een gratis sample van een Healthy2Day®- product.

Kwaliteit staat voor alles. Daar begonnen we mee. Kwaliteit in advies, in onze eigen producten- lijn, maar ook in onze klantenservice. Heb je een vraag of misschien wel een klacht, we zullen alles op alles zetten om je te helpen en tevreden te stellen. Dat kan per e-mail, telefoon, online maar ook gewoon via whatsapp. Heb je een suggestie voor ons? Laat het ons ook weten. Als we er wat mee kunnen doen, krijg jij een kleine beloning van ons. Zo helpen we elkaar.

Graag tot uw dienst Bardolino.nl