Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

CLA Clarinol® 90 softgels

CLA Clarinol®, 90 softgels

Curcumin 665 mg 60 Vcaps

Curcumin 665 mg, 60 Vcaps

Omega 3 Marinol®, 90 softgels

HEALTHY2DAY® - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS

De Omega3 van Healthy2Day is een speciaal Omega3 product dat voor de volle 100% uit het exclusieve Marinol® Omega 3 bestaat.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 19,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
HEALTHY2DAY® - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS

SKU
H2D4502

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

HEALTHY2DAY® - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS

Vergelijk onze Omega3 niet met een standaard product dat je in de supermarkt, drogisterij of reformzaak koopt. De Omega3 Marinol® van Healthy2Day is een speciaal Omega3 product dat voor de volle 100% uit het exclusieve Marinol® Omega 3 bestaat. De Omega3 van Healthy2Day is het eerste product in de sportmarkt met het officiële Marinol® kwaliteitskenmerk in Nederland.

De Omega3 van Healthy2Day is letterlijk in elk aspect de beste kwaliteit:
1. Productieproces en opname
2. DHA EPA gehalte
3. Zuiverheid
4. Echtheid

Beste productieproces en opname -  Omega3 wordt aangeboden in de voor het lichaam goed opneembare en natuurlijk voorkomende Triglyceride vorm en niet in de goedkoper te produceren Ethyl Ester vorm die bij veel drogisterijen, warenhuizen, supermarkten en reformzaken wordt aangeboden. Deze Triglyceride vorm, verkregen uit een volledig natuurlijk enzymmatig productieproces, is duurder om te produceren maar geeft een superieure opname in het lichaam. De biologische beschikbaarheid, oftewel opname, is zelfs tot 50% hoger!

Gegarandeerde zuiverheid - waar zelfs de beste vis echter nogal eens vervuiling met pcb's of zware metalen laat zien is het grote voordeel van het exclusieve Europese kwaliteitslabel Marinol® dat het zo extreem zuiver is. Marinol® wordt exclusief geproduceerd door de vooraanstaande Nederlandse producent Lipid Nutrition. Kies je voor Omega3 van het kwaliteitslabel Marinol® dan kies je voor gegarandeerde kwaliteit en zuiverheid.

Hoger DHA EPA gehalte - Omega3 zijn essentiële vetzuren, waarvan EPA en DHA de belangrijkste zijn, wat betekent dat ons lichaam ze nodig heeft, maar ze niet zelf kan aanmaken en dus uit de voeding moet halen, net zoals vitamines. Zelfs de gezondheidsraad adviseert volwassenen tenminste 450mg Omega3  per dag te nemen. Waar het gemiddelde product wat u bij de supermarkt of drogist koopt zo rond de 30% EPA DHA bevat, daar bevat Marinol® Omega3 een ruim 25% hoger EPA en DHA gehalte! Dit hoge EPA-DHA gehalte is op 100% natuurlijke wijze bereikt. Een nog hoger gehalte kan eigenlijk alleen bereikt worden door chemische bewerking. Ook hier is de kwaliteit uitzonderlijk.

Let op het echtheidslogo - U weet pas zeker als u het echte exclusieve Marinol® Omega3 koopt als u ook het logo op de verpakking aantreft. Gebruikt men alleen de naam, dan heeft u waarschijnlijk te maken met een kopie. Ook een te lage prijs kan duiden op een kopie.

Waarom is Omega3 zo belangrijk?

  • DHA is goed voor de hersenen
  • DHA en EPA zijn goed voor het hart
  • DHa en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk

Omega3 met het  label Marinol® bevat per capsule evenveel van het zeer waardevolle Omega3 als zo'n 125 gram van de meest Omega-rijke vis als tonijn, wilde zalm of sardines. In dezelfde natuurlijke vorm!

Met Omega3 van Healthy2Day gun je je lichaam het allerbeste!

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS
GEBRUIK en DOSERING - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

ESSENTIëLE VETZUREN

OMEGA-3 & OMEGA-369

REVIEWS - OMEGA 3 MARINOL®, 90 SOFTGELS


Schrijf uw eigen review
Uw waardering