Omega-3 Fish Oil Liquid, 200 ml

SKU
NOW4510  | NOW Foods
€ 24,90
Op voorraad

Deze natuurlijke visolie wordt moleculair gedestilleerd en geproduceerd in Noorwegen onder strikte kwaliteitscontrolenormen. 

Kenmerken:

  • 200 per verpakking
  • Citroen smaak
  • Essentieel voor vegetariërs

Deze natuurlijke visolie wordt moleculair gedestilleerd en geproduceerd in Noorwegen onder strikte kwaliteitscontrolenormen. Het is getest om vrij te zijn van potentieel schadelijke niveaus van verontreinigende stoffen zoals PCB's, dioxines, kwik en andere zware metalen.

Kenmerken:

  • 200 per verpakking
  • Citroen smaak
  • Onder strenge kwaliteitscontrole normen
  • Essentieel voor vegetariërs

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkNOW Foods
HoofdingrediëntOmega 3
Verkrijgbare SmakenCitroen
Geschikt VoorAlgemene gezondheid, Afslanken & Dieet, Gezondheid Man, Gezondheid Kind, Gezondheid Vrouw
DieetbeperkingenGluten Vrij, Vegan, Vegetarisch
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon