Mutant MASS XXXTREME 2500, 3180 Gram

SKU
PVL2201-3  | MUTANT
€ 39,90
Op voorraad

Mutant Mass XXTreme 2500 is wellicht de meest geavanceerde Gainer! 

Kenmerken:

  • 2540 calorieën per portie
  • 92 gram 100% pure wei-eiwit per dosering
  • Hoog in BCAA's, EAA’s en Glutamine

 

Mutant Mass XXTreme 2500 is wellicht de meest geavanceerde Gainer! Door de aanwezigheid van hoogwaardige eiwitten ondersteunt Mutant Mass XXTreme 2500 de spieropbouw, spierkracht en spiermassa!

Mutant Mass XXTreme 2500 bevat maar liefst 2540 calorieën per dosering (bij 8 maatscheppen). Uiteraard kun jij zelf bepalen hoeveel maatscheppen je per keer wenst te nemen. Verder bevat het MCT’s, Glutamine en Enzymen.

Kenmerken:

  • Gemaakt voor de extreme hard gainers
  • 2540 calorieën per portie
  • 92 gram 100% pure wei-eiwit per dosering
  • Hoog in BCAA's, EAA’s en Glutamine
  • Verrassende Milkshake smaak!

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkMUTANT
Verkrijgbare SmakenChoco, Vanille, Cookies & Cream
Geschikt VoorGewichts Toename, Spieropbouw, Training & Herstel
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon