Mr. Hyde NitroX, 30 Servings

SKU
PRS3001  | ProSupps
€ 29,90
Op voorraad
Mr. Hyde NitroX laat geen middel onbeproefd in de checklist vóór de training.

Kenmerken:

  • Energie Boost +
  • Intense Focus +
  • Ondersteunt spierkracht, kracht en uithoudingsvermogen 

Mr. Hyde NitroX is de complete trainingsoplossing met ingrediënten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de pomp, vasculariteit, kracht, mentale focus, langdurige energie en motivatie bevorderen.

Mr. Hyde NitroX laat geen middel onbeproefd in de checklist vóór de training. Neem geen genoegen met alleen maar een pre-workout. Ga voor Mr.Hyde NitroX

Kenmerken:

  • Energie Boost +
  • Intense Focus +
  • Ondersteunt spierkracht, kracht en uithoudingsvermogen 

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected]l.


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkProSupps
HoofdingrediëntBeta-Alanine
Verkrijgbare SmakenBlue Razz Popsicle, Lollipop Punch, Miami Vice
Geschikt VoorTraining & Uithouding, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties, Verhoog Energie
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon