Mega Sauzer®, 300 gram

SKU
YAM3005  |  Yamamoto Nutrition
€ 19,90
Op voorraad

Mega Sauzer ® - Is de nieuwe pre-workout van Yamamoto® Nutrition. 

Kenmerken:

  • Nieuwe formule
  • Met L-Norvaline en Cognizin®
  • Met BCAA’s

Mega Sauzer ® - Is de nieuwe pre-workout van Yamamoto® Nutrition. 

Mega Sauzer ® heeft drie specifieke sterke punten: 1) stikstofoxide-stimulatie, 2) ergogene adrenerge stimulatie, 3) en de recentere toevoeging, een No-tropische stof om tijdens de training een ongekende heldere focus te garanderen. 

Doel: het formuleren van supplementen die echt werken, en altijd beter, dankzij het meer echte wetenschappelijk onderzoek dat is toegesneden op de behoeften van de sporter, en aan de meest kwalitatieve gecertificeerde grondstoffen. 

Kenmerken:

  • Nieuwe formule
  • Met L-Norvaline en Cognizin®
  • Met BCAA’s

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl.


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl.

Merk Yamamoto Nutrition
hoofdingrediënt Citruline
Verkrijgbare Smaken Red Fruits
Geschikt Voor Training & Uithouding, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties