MCT Oil, 946 ml

SKU
MTA6301  | MUTANT
-21%
Speciale Prijs € 18,90 \\\"was\\\" € 23,90
Op voorraad

MCT Oil is een formule die alleen vegetarische bronnen bevat.

Kenmerken: 

  • Premium bron - gegarandeerde resultaten
  • 6x meer echte MCT - hogere potentie
  • Premium extractieproces - extra schoon en zuiver

MCT Oil is een formule die alleen vegetarische bronnen bevat. MCT staat voor Middellange keten triglyceriden. Dit zijn vetten die van nature voorkomen in kokos-en palmpitolie.
 
Deze olie van Mutant gebruik je ter vervanging van de standaard gebruikte oliën. Elke eetlepel levert 9,8 gram Caprylzuur en 4,2 gram Caprinezuur. Bij MCT Oil van Mutant is gebruik gemaakt van een premie extractie en isolatie proces, die veel bodybuilders gunstig vinden.  

Kenmerken: 

  • Premium bron - gegarandeerde resultaten
  • 6x meer echte MCT - hogere potentie
  • Premium extractieproces - extra schoon en zuiver

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkMUTANT
HoofdingrediëntMCT Oil
Geschikt VoorAfslanken & Dieet
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon