Lean Whey Gainer, 2700 gram

SKU
H2D2001  | HEALTHY2DAY®
€ 49,90
Op voorraad

Heb je moeite met het aankomen in gewicht? Lean Whey Gainer is een unieke samengestelde formule!

 • Hardcore Weight Gainer
 • MCT vetzuren
 • Uniek ewitblend
 • Bevat 1500mg Kre-Alkalyn
 • Instant romige smaak
 • Aspartaam Vrij

LEAN WHEY GAINER

Deze unieke mix van verschillende eiwitbronnen is speciaal ontworpen om een positieve stikstof balans te optimaliseren en het bevorderen van opbouw van spiermassa. De LEAN WHEY GAINER is rijk aan natuurlijk voorkomende vertakte keten aminozuren, die het verhogen van de eiwitsynthese stimuleren.

Lean Whey Gainer biedt de ideale vorm om bij te dragen aan een zeer lage glycemische index (GI) koolhydraten (havermout en maltodextrine). Glycogeen komt in de spieren en zorgt voor maximale gewichtstoename.

Heb je moeite met het aankomen in gewicht? Lean Whey Gainer is een unieke samengestelde formule!

Kenmerken Lean Whey Gainer:

 • MCT vetzuren
 • Uniek ewitblend
 • Bevat 1500mg Kre-Alkalyn
 • Instant romige smaak
 • Aspartaam Vrij


Lean Whey Gainer bevat alle voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een snelle ontwikkeling van spierkracht en massa! Lean Whey Gainer is een uitgedachte samenstelling van gecompliceerde koolhyraten met onderscheiden glychemische indexclassificaties en een proteine mix met een hoge biologische waarde. Lean Whey Gainer is verrijkt met Kre-Alkalyn (1500mg). Lean Whey Gainer verstrekt alle belangrijke voedingsstoffen voor de snelle ontwikkeling van spierkracht en massa.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkHEALTHY2DAY®
HoofdingrediëntKoolhydraten
Verkrijgbare SmakenChoco, Vanille
Geschikt VoorGewichts Toename, Spieropbouw
DieetbeperkingenNatuurlijke Smaakstof
SEO Short description

#1 Weight Gainer, tjokvol kwaliteits eiwitten en bomvol koolhydraten, winners choice!

Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon