Kre-Alkalyn® Pre-Workout, 300 caps

SKU
H2DP3101  |  HEALTHY2DAY®
€ 44,90
Op voorraad

KRE-ALKALYN® PRE-WORKOUT van HEALTHY2DAY is een pure PWO in de zin dat het niet veel onnodige stoffen en vulmiddel bevat. 

Are you ready for the REAL level in Pre-Workouts?

Ben je ook zo moe van de jungle van de Pre-Workouts met al die loze beloftes? Producten met een lange en ingewikkelde ingrediëntenlijst?  Dan heeft Healthy2Day hierop het juiste antwoord: KRE-ALKALYN® PRE-WORKOUT! 

KRE-ALKALYN® PRE-WORKOUT van HEALTHY2DAY is een pure PWO in de zin dat het niet veel onnodige stoffen en vulmiddel bevat. We hebben alleen de belangrijkste ingrediënten samengepakt in een mega capsule om een krachtige en explosieve training te garanderen zonder crash! 

Ben je op zoek naar een PWO die jou het Old School gevoel geeft tijdens een trainings sessie met een heerlijke pomp? Zoek je de ervaring van een lekker uithoudingsvermogen met een super concentratie en mentale focus? Dit allemaal samen, maar zonder het risico op spierafbraak en de zogenaamde crash? Dan is KRE-ALKALYN® PRE-WORKOUT wat je zoekt!

  • Simpele en krachtige pre-workout
  • Kre-Alkalyn voor meer explosiviteit
  • Beta-alanine voor het remmen van melkzuurvorming
  • Taurine en cafeïne voor een revitaliserend gevoel
  • HMB Calcium voor een optimale spiergroei

 


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk HEALTHY2DAY®
hoofdingrediënt Creatine Kre-Alkalyn
Geschikt Voor Training & Uithouding, Spieropbouw, Verbeter Sportprestaties