Knock The Carb Out Keto Cookies, 10x50 gram

SKU
€ 39,90
Op voorraad
Onze nieuwste creatie van de KTCO of Knock the Carb Out productserie zal zeker je smaakpapillen plezieren! 

Kenmerken:

  • Keto vriendelijk
  • 21 gram eiwit
  • Complexe koolhydraten

Wie zegt dat je niet hardcore kunt zijn en tegelijkertijd kunt genieten van een heerlijke traktatie? 

Er zijn maar weinig producten die kunnen concurreren met het macronutriëntenprofiel van het KTCO-koekje van 5% Nutrition en geen enkele kan de geweldige smaak evenaren! Knock The Carb Out "KTCO" Keto Cookies zijn gemaakt voor de 5% ER en maken een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een decadente traktatie die je hardcore bodybuilding-inspanningen niet ontspoort.

Kenmerken:

  • Keto vriendelijk
  • 21 gram eiwit
  • Complexe koolhydraten
  • Laag in suiker
  • 2 Heerlijke smaken Chocolate Chip, Snickerdoodle

Onze nieuwste creatie van de KTCO of Knock the Carb Out productserie zal zeker je smaakpapillen plezieren! De KTCO Keto-koekjes zijn een heerlijke koolhydraatarme traktatie verpakt met maximaal 21 gram natuurlijk geproduceerde eiwitten. Houd uw zuurverdiende winst en offer uw doelen niet op! 

Deze verrukkelijke koekjes zijn de perfecte snack voor je keto- en koolhydraatarme levensstijl.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk Rich Piana 5% Nutrition
hoofdingrediënt Ei-Eiwit
Geschikt Voor Afslanken & Dieet, Gezondheid Man, Gezondheid Vrouw