IBCAA-Pro 8:1:1

SKU
H2D3001  | HEALTHY2DAY®
€ 39,90
Op voorraad
Mis deze niet! Deze promotie zal verlopen in
FULLY INSTANTIZED FERMENTED BCAA POWDER 8:1:1

Kenmerken:

  • Volledig Instand BCAA
  • Gefermenteerde BCAA
  • Plus L-Glutamine

FULLY INSTANTIZED FERMENTED BCAA POWDER 8:1:1

Kenmerken:

  • Volledig Instand BCAA
  • Gefermenteerde BCAA
  • Perfecte verhouding 8:1:1
  • Plus L-Glutamine
  • Heerlijke natuurlijke smaken

SPECIAAL ONTWORPEN PRE EN POST WORKOUT FORMULE

35% van de spieren bestaat uit aminozuren. Deze aminozuren is belangrijk om te dienen als belangrijke brandstofbronnen tijdens de periodes van hoge intensiteitsoefening. Zij ondersteunen na training de herstel en spier synthese. BCAA's verbeteren stikstofbalans in de spier en behoud de glycogeen in de spier, eiwit katabolisme worden onderdrukt en hebben een algemeen anti-katabole effect op het lichaam.

GLUTAMINE IS DE MEEST OVERVLOEDIGE AMINOZUUR IN HET LICHAAM IN SPIEREN

Uit studies is gebleken dat atleten niet genoeg glutamine hebben om de spier te produceren tijdens het herstel. Glutamine helpt om te voorkomen dat eiwit verdeling en ook een anti-katabole rol spelen in het lichaam.

WATER OPLOSBARE VOOR VERBETERDE BIOLOGISCHE BESCHIKBAARHEID

Deze formule is een vorm van BCAA, het verstrekken van water oplosbare aminozuren die resulteert in een grotere opname door het lichaam. Het lost snel in water op hierdoor wordt het snel in de werkende spier opgenomen. BCAA's zijn niet gemetaboliseerd in de maag, maar in plaats daarvan rechtstreeks gemetaboliseerd in de spier.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkHEALTHY2DAY®
HoofdingrediëntBCAA
Verkrijgbare SmakenFruit Punch, Sinasappel, Citroen
Geschikt VoorTraining & Uithouding, Spieropbouw, Training & Herstel
DieetbeperkingenAspartaam Vrij, Stimulant Vrij
SEO Short description

iBCAA-PRO powder lost perfect op, en bevat de ideale verhouding van 8:1:1 + Glutamine.

Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon