Gold Omega 3 Sport Edition, 120 caps

SKU
OLI4506  | OLIMP
-13%
Speciale Prijs € 13,90 \\\"was\\\" € 15,90
Op voorraad

Omega-3 vetzuren behoren tot de zogenoemde “goede vetten???.

Gold Omega-3 Sport Edition:

  • 1000 mg fish oil per capsule
  • Hoge kwaliteit
  • 33% EPA en 22% DHA

Omega-3 vetzuren behoren tot de zogenoemde “goede vetten???. Een vorm van meervoudig onverzadigde vetten die bijdragen aan een goede gezondheid. In het bijzonder de twee omega-3 vetzuren EPA en DHA. Gold Omega-3 Sport edition bevat een hoge dosering van juist deze twee essentiele verzuren.

Gold Omega-3 Sport Edition:

  • 1000 mg fish oil per capsule
  • Hoge kwaliteit
  • 33% EPA en 22% DHA

Ons lichaam kan niet omega-3 vetzuren aanmaken. Het wordt aanbevolen ten minste twee porties koudwatervis per week te eten om voldoende omega-3 binnen te krijgen. Als aanvulling op een evenwichtige voeding, kun je een omega-3-supplement van goede kwaliteit innemen kan bijdragen om de dagelijkse inname te verhogen.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkOLIMP
HoofdingrediëntOmega 3
Geschikt VoorAlgemene gezondheid
DieetbeperkingenStimulant Vrij
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon