Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Karbolyn® Powerful Carbohydrate 2000 gram

Karbolyn® Powerful Carbohydrate, 2000 gram

Glutamine  500 500 gram

Glutamine 500, 500 gram

Fermented Leucine, 500 gram

HEALTHY2DAY® - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM

Nieuwe wetenschappelijke studies tonen aan dat Leucine is een krachtige voedingswaarde activator van de eiwitsynthese *. Het activeert de anabolische route voor de opbouw van spieren.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 29,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
HEALTHY2DAY® - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM

SKU
H2D3002

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

HEALTHY2DAY® - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM

MUSCLE GROWTH STARTS IN THE CELLS.


Fermented Leucine highligths:

  • Gefermenteerde , Ultra Oplosbare L-Leucine
  • Vrije vorm Aminozuur
  • Verbeterd de Eiwitsynthese
  • Draagt bij aan het behoud van de spiermassa


ULTRA PURE!

Nieuwe wetenschappelijke studies tonen aan dat Leucine is een krachtige voedingswaarde activator van de eiwitsynthese *. Het activeert de anabolische route voor de opbouw van spieren.

Deze nieuwe bevindingen bevestigen dat in het kader van een gemengde macronutriënten inname, suboptimale eiwit doses kan worden effectiever in het stimuleren van myofibrillar eiwitsynthese, door de toevoeging van een groot deel van de vrije Leucine gemaakt.

Deze vertakte aminozuur is essentieel voor het bereiken van een positief saldo van stikstof in het opbouwen van spiermassa. Leucine omschrijven als oorzaak van eiwitsynthese.

* Muscle eiwitsynthese (MPS) is de vernieuwing van spierweefsel en het zich voordoet als gevolg van de spanningen die wij op ons lichaam, of het nu gaat om de schade te herstellen (zoals een spierscheur) of omdat we bewust proberen te beschadigen (microtrauma van de training).

 

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM
GEBRUIK en DOSERING - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

ESSENTIëLE AMINOZUREN

LEUCINE

BODYBUILDING

REVIEWS - FERMENTED LEUCINE, 500 GRAM


Schrijf uw eigen review
Uw waardering