Essential Amino Tablets, 240 tabl

SKU
ONP3103  | One Protein
€ 24,90
Op voorraad
Essential Amino Tablets is een essentieel aminozuur voedingssupplement tabletten. 

Kenmerken:

  • Hoogwaardige aminozuren
  • Essentiële aminozuren
  • Uitgebalanceerde formule
Essential Amino Tablets is een essentieel aminozuur voedingssupplement tabletten. Geschikt voor volwassen sporters die intensieve fysieke activiteiten uitvoeren.

Kenmerken:
  • Hoogwaardige aminozuren
  • Essentiële aminozuren
  • Uitgebalanceerde formule

Essentiële aminozuren zijn die welke niet door het lichaam worden geproduceerd en die met het dieet moeten worden ingenomen. Ze dragen bij aan het voldoen aan de eiwit- / stikstofbehoefte. Ze maken deel uit van de categorie van alle essentiële aminozuren die het menselijk lichaam niet in staat is om in de juiste hoeveelheden voor zichzelf te produceren (synthetiseren) en moeten daarom in de voeding worden aangevuld.

Tijdens bijzonder intense en langdurige spieroefeningen ontstaat een negatieve stikstofbalans door het gebruik van aminozuren voor energie. Daarom lijkt het nemen van een supplement met aminozuren binnen 24-48 uur na intensieve trainingssessies effectief bij het bevorderen van herstel.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkOne Protein
HoofdingrediëntAminozuren
Geschikt VoorSpieropbouw, Training & Herstel, Verbeter Sportprestaties
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon