Double Tap, 40 servings

SKU
RED5001  |  RedCon1
€ 39,90
Op voorraad

Double Tap van Redcon1 is nóg veelzijdiger geworden!

Kenmerken:

  • Top Grade Fatburner
  • Extreme Energie Boost
  • Verhoogd Mentale Focus

Double Tap van Redcon1 is nóg veelzijdiger geworden!

Nu is Double Tap verkrijgbaar in poedervorm, deze uiterst krachtige vet verbrandende stof zal een enorm effect hebben vanaf de allereerste dosering!

Kenmerken:

  • Top Grade Fatburner
  • Extreme Energie Boost
  • Verhoogd Mentale Focus

Elk ingrediënt, van Acetyl L-Carnitine tot Dandelion Root en Groene Thee, zet je metabolisme aan het werk zodat je lichaam meer calorieën gedurende de dag verbrandt. Als je problemen hebt met onbedwingbare trek of met nét wat te veel eten, zal de extra 2-Aminoisoheptine je eetlust verminderen waardoor je minder prikkelbaar wordt tijdens je dieet of cut.

Of je Double Tap gebruikt om extra lichaamsvet kwijt te raken of het gebruikt als pre-workout, het heeft absolute plek in het supplementprotocol van elke atleet die wat extra procentjes van vet zou willen verliezen. Omdat het nu ook in poedervorm is, kun Double Tap gemakkelijk in water mengen en er de hele dag van drinken. Op deze manier zal je metabolisme de hele dag aan de gang blijven terwijl je eetlust ook vermindert, Double Tap zal dus de hele dag door vet voor je verbranden.
Geniet van Double Tap in de smaken: Ananas, Framboos of Aardbei Mango.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk RedCon1
hoofdingrediënt Acetyl L-Carnitine
Verkrijgbare Smaken Orange Crush, Strawberry Mango
Geschikt Voor Afslanken & Dieet, Training & Uithouding, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties, Verhoog Energie