Dead or Alive Multivitamin Pak Hardcore Plus, 30 packs

SKU
WNT4502  |  Wanted Nutrition
€ 34,90
Op voorraad
Een Vitamine Pak – zoals Dead or Alive Hardcore Plus geeft je alles om je lichaam optimaal in conditie te brengen en te houden!

Wanted Nutrition is opgericht om jou het juiste product voor de juiste prijs aan te bieden, de producten van Wanted Nutrition hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden uitsluitend van hoogwaardige ingrediënten gemaakt.

  • Een Vitamine Pak – zoals Dead or Alive Hardcore Plus geeft je alles om je lichaam optimaal in conditie te brengen en te houden!
  • Fatburners ondersteund met vitamines, wat je zal helpen om vet te verliezen of op gewicht te blijven op een veel gezondere manier dan andere fatburners!
  • 30 dagen in handige, individueel verpakte doseringen.
  • Om het menselijk lichaam optimaal te laten functioneren, moeten we het voorzien van de juiste voedingsstoffen.
  • De Hardcore Plus bevat onder andere L-Carnitine, CLA Green Tea, Caffeine en White Willow Bark. 

Voor onze sport denken we al snel aan eiwitten maar zeker net zo belangrijk zijn de vitamine, mineralen en spoor elementen, Dead or Alive is een zeer uitgebreide vitamine pak met extra toegevoegde Omega3 waarbij we er in een keer voor zorgen dat ons lichaam alles krijgt wat we nodig hebben.

Nogmaals beste atleten het gebruik van een goede multi vitamine/mineraal is een must en geen misschien!!

Wees wijs en order nu samen met je bestelling deze vitamine pak en zorg ervoor dat jouw getrainde lichaam niets tekort komt!

 


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk Wanted Nutrition
hoofdingrediënt Multivitaminen
Geschikt Voor Algemene gezondheid