Crea-Ten, 30 servings

SKU
€ 24,90
Op voorraad
Crea-Ten van Rich Piana bevat 10 soorten creatine.
  • 10 soorten creatine 
  • Voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen
  • Stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  • Creatine accelerate blend

Geen supplement heeft zich de laatste jaren meer bewezen als creatine. Crea-Ten van Rich Piana bevat 10 soorten creatine. Naast creatines bevat Crea-Ten de ondersteunende creatine accelerate blend.

Crea-Ten Rich Piana kenmerken

  • 10 soorten creatine 
  • Voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen
  • Stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  • Creatine accelerate blend

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkRich Piana 5% Nutrition
HoofdingrediëntCreatine Blend
Verkrijgbare SmakenFruit Punch, Blauwe Bosbes, Citroen Limoen, Mango Pineapple
Geschikt VoorTraining & Uithouding, Spieropbouw, Training & Herstel, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon