Collagen Peptides, 397 gram

SKU
NNA1501  |  NuNaturals
€ 29,90
Op voorraad
 • Keto & Paleo vriendelijk
 • 100% veganistische collageenbevorderende ingrediënten
 • Soja-vrij, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers, veganistisch
 • Kenmerken:

  • Keto & Paleo vriendelijk
  • 100% veganistische collageenbevorderende ingrediënten
  • Soja-vrij, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers, veganistisch

  NuNaturals collageenpeptiden is een puur eiwit - het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het wordt snel opgenomen door het lichaam en biedt een ontstekingsremmende eiwit-boost. Collageen bevordert ook een jeugdige huid, gezonder haar, sterkere nagels, betere gewrichten, botgezondheid, spijsvertering en spierherstel. 

  Actieve aminozuren: hebben grotere hoeveelheden van bepaalde aminozuren dan andere veel voorkomende eiwitbronnen en kunnen u helpen om uw voedingspatroon in balans te houden.

  Voeg toe aan uw dranken, koffie, thee, jus d'orange, smoothies of na de training


  WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

  Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

  Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
  +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl.


  DISCLAIMER

  Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

  Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
  +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl.

  Merk NuNaturals
  hoofdingrediënt Collageen
  Verkrijgbare Smaken Neutraal
  Dieetbeperkingen Vegetarisch
  Geschikt Voor Algemene gezondheid, Gewricht Ondersteuning