Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Thermo Lean 90 liquid caps

Thermo Lean, 90 liquid caps

Mutant Mayhem 720 gram Fruit Punch Frenzy

Mutant Mayhem, 720 gram

Classic Protein Natural, 750 gram

SUNWARRIOR - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM

Sunwarrior Classic Protein is het ideale proteïne / eiwit superfood voor veganisten, vegetariërs, rawfood fans, sporters en mensen die een groot belang hechten aan een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 29,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SUNWARRIOR - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM

SKU
SWA1001-NA

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

SUNWARRIOR - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM

Sunwarrior Classic Eiwit maakt gebruik van een oude wereld-proces, een combinatie van het endosperm en de zemelen van rauwe gekiemde volkoren bruine rijst, het creëren van de eerste volledig hypoallergeen eiwit, met alle essentiële en niet-essentiële aminozuren in een perfect uitgebalanceerde profiel. Sunwarrior Classic Protein heeft de hoogste hoeveelheid (niet soja) ongelode, volkoren gekiemde, veganistisch eiwit van elk product beschikbaar.

Wat maakt Sunwarrior Classic Protein zo speciaal?

Sunwarrior is groen, vrij van kunstmatige toevoegingen en werkelijk geschikt voor elk dieet of voor elke levensstijl. Dit product wordt vervaardigd middels een gepatenteerd, natuurlijk, koude extrusie proces en is vrij van oplosmiddelen, GMO's, straling, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. 

Productkenmerken Sunwarrior Classic Protein

  • Een grote smaak van  plantaardige eiwit met een zijdezachte textuur die gemakkelijk past zonder de krijtachtige of korrelige textuur gevonden in andere plantaardige eiwitten.
  • A 98% correlatie waarde moedermelk en 98,2% digestie efficiëntie, een van de hoogste verteerbaarheid en rendement dan andere eiwitbronnen (vergeleken met wei en soja).
  • Hoogste netto-eiwitbenutting score van alle plantaardige eiwitten en de hoogste verhouding van aminozuren omgezet in eiwitten.
  • Gebruikt geen chemicaliën noch zure hydrolyse. Maakt gebruik van biologische enzymen en het proces is 100% Organisch Compliant.
  • Van nature rijk aan vitaminen en mineralen, bevat grote hoeveelheden antioxidanten, tocoferolen, tocotriënolen, en andere essentiële voedingsstoffen zoals thiamine, riboflavine, niacine, fosfor, ijzer en kalium.
  • Verhoogt absorptie en effectiviteit van vitaminen en mineralen.
  • Eenvoudig verteerd door jonge kinderen, ouderen en volwassenen. De Wereld Gezondheids Organisatie kan met behulp van Sunwarrior Classic Eiwit in de toekomst ondervoede mensen helpen te voeden.
  • Klinische studies tonen aan dat een evenwichtige voedingswaarde van rijst helpt bij het onderhouden en beheren insuline niveaus.
  • Extra klinische studies tonen aan dat Sunwarrior Classic Protein cholesterol verlagende potenties heeft en de USDA is momenteel het effect van Sunwarrior Classic Protein bij een te hoge bloeddruk aan het testen

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM
GEBRUIK en DOSERING - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

RAW SUPERFOOD & DIëTEN

PLANTAARDIG EIWIT

EIWITTEN

REVIEWS - CLASSIC PROTEIN NATURAL, 750 GRAM


Schrijf uw eigen review
Uw waardering