CLA Body Toner, 90 softgels

SKU
€ 19,90
Op voorraad

CLA BODY TONER bevat de hoogste concentratie van de twee actieve CLA vetzuren waarvan aangetoond is dat zij helpen bij overgewicht en afslanken.

CLA BODY TONER bevat de hoogste concentratie van de twee actieve CLA vetzuren waarvan aangetoond is dat zij helpen bij overgewicht en afslanken. 

Kenmerken CLA BODY TONER:

  • Vermindert de hoeveelheid lichaamsvet
  • Stimuleert spiergroei bij sport
  • Gepatenteerd CLA extract (Clarinol®)
  • Verhoogt het energie niveau
  • Werkt het beste in combinatie met een Caloriearm Dieet & Lichaamsbeweging
  • Maandverpakking

CLA is een interessant vetzuur dat met name gevonden wordt in vlees en zuivelproducten. Er is ontzettend veel onderzoek naar gedaan. Mogelijk helpt bij het beschermen van spierweefsel (of zelfs versterken) en kan het de vetverbranding stimuleren. CLA lijkt met name de vetverbranding rondom de taille te verhogen, niet gek he?

CLA Body Toner van H2D bevat Clarino®l CLA – een garantie voor de hoge kwaliteit en zuiverheid van dit bijzondere vetzuur. 


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkHEALTHY2DAY® Woman's Series
HoofdingrediëntCLA
Geschikt VoorAfslanken & Dieet
SEO Short description

CLA (Geconjugeerd linolzuur) voor gewichtsverlies en een verhoogde vetstofwisseling.

Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon

Klanten die dit artikel bekeken, kochten ook…