Bigger By The Day, 90 caps

SKU
€ 64,90
Op voorraad

Rich Piana 5% Nutrition Bigger By The Day is een volledig natuurlijke musclebuilder die zonder twijfel de sterkste formule in zijn soort op de markt is. 

Kenmerken:

  • Verbeterd de eiwitsynthese
  • Bevordert spieropbouw
  • Vermindert hersteltijd tussen de trainingssessies

Rich Piana 5% Nutrition Bigger By The Day is een volledig natuurlijke musclebuilder die zonder twijfel de sterkste formule in zijn soort op de markt is. Dit is een formule die zo hardcore is, dat slechts 5% Nutrition had het kunnen maken!

Kenmerken:

  • Verbeterd de eiwitsynthese
  • Bevordert spieropbouw
  • Vermindert hersteltijd tussen de trainingssessies

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

Merk Rich Piana 5% Nutrition
hoofdingrediënt Alpha Hydroxyisocaproic Acid (HICA)
Geschikt Voor Spieropbouw, Verbeter Uithoudingsvermogen, Verbeter Sportprestaties