Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Daily Vitamins 60 tabs

Daily Vitamins, 60 tabs

The Ripper! 30 servings Pink Mango Slice Flavor

The Ripper!, 30 servings

BCAA-Pro 8:1:1, 120 Caps

HEALTHY2DAY® - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS

BCAA's of vertakte aminozuren zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam krijgt van eiwitten in voedsel.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 19,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
HEALTHY2DAY® - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS

SKU
H2D3201-1

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

HEALTHY2DAY® - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS

BCAA-PRO - HIGH LEUCINE CAPSULES

Kenmerken BCAA-PRO 8:1:1:

  • Perfecte 8:1:1 BCAA ratio
  • Ultra-Micronized BCAA
  • Versneld spierherstel & verbeterd uithouding
  • Zeer hoger dosering per capsule!
  • 800mg Leucine - 100mg Iso-leucine - 100mg Valine per capsule.

SPIERWEEFSEL BESTAAT VOOR UIT 35% VERTAKTE AMINOZUREN

BCAA's of vertakte aminozuren zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam krijgt van eiwitten in voedsel. De BCAA's zijn leucine, isoleucine en valine. Deze drie essentiële BCAA zijn aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren op zichzelf en daarom moet door middel van voedingsbronnen krijgen. Hoewel er ongeveer 20 aminozuren die de spieren van de groei, de BCAA omvatten ongeveer een derde van de aminozuren in spierweefsel. Dus als spiergroei is je doel, BCAA's zijn een must. Deze aminozuren versnellen ook herstel van de spieren.

BCAA's maken een grote bron van energie voor de werkende spieren vanwege hun unieke metabolisme. Dit kan een positief effect hebben op de prestaties. Atleten gebruiken BCAA's uit te oefenen prestaties te verbeteren en eiwit en spierafbraak te verminderen tijdens een intensieve training.

BCAA's worden niet alleen gebruikt als energiebron, maar ook de vetverbranding in glycogeen te verhogen. Dit maakt het mogelijk atleten om harder te trainen zonder vermoeidheid toe te schrijven aan een hoger energieverbruik. Dit geldt voor zowel een hoge intensiteit training en duurtraining.

Een andere manier waarop BCAA's kan verbeteren is door middel van hun vermogen om glycogeen te sparen tijdens de training. Gevonden zoals opgeslagen koolhydraten binnen spierweefsel en de lever, glycogeen is de favoriete brandstof voor werkende spieren die zich bezighouden met een hoge intensiteit van de training. Dit maakt glycogeen beschikbaarheid en behoud van vitaal belang als u wenst te blijven om hard te trainen voor een langere periode van tijd.

 

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS
GEBRUIK en DOSERING - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

DUURSPORT

BCAA'S & EAA'S

HERSTEL

REVIEWS - BCAA-PRO 8:1:1, 120 CAPS


Schrijf uw eigen review
Uw waardering