BCAA 4:1:1, 180 tabl

SKU
ONP3102  | One Protein
€ 16,90
Op voorraad
BCAA 4:1:1 is een voedingssupplement met vertakte aminozuren verrijkt met vitamine B1 en B6.

BCAA 4:1:1 is een voedingssupplement met vertakte aminozuren verrijkt met vitamine B1 en B6. Het product is gemaakt met de innovatieve 4:1:1-verhouding (L-Leucine: L-Valine: L-Isoleucine). 

BCAA's zijn geschikt als aanvulling op het dieet van atleten die elke dag trainen. De formule werd ook verrijkt met vitamine B1, die bijdraagt ​​aan het normale energieleverend metabolisme, en met vitamine B6, die bijdraagt ​​aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid en aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].


DISCLAIMER

Hoewel Bardolino ernaar streeft om de nauwkeurigheid van zijn productafbeeldingen en informatie te waarborgen, zijn sommige productiewijzigingen in verpakking en / of ingrediënten mogelijk in afwachting van updates op onze site. Hoewel items af en toe met een alternatieve verpakking kunnen worden verzonden, is versheid altijd gegarandeerd. We raden u aan vóór gebruik alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen van alle producten te lezen en niet alleen te vertrouwen op de informatie die door Bardolino wordt verstrekt.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op: 
+31 (0)46 8507 972 of mail naar [email protected].

MerkOne Protein
HoofdingrediëntBCAA
Geschikt VoorSpieropbouw, Training & Herstel, Verbeter Uithoudingsvermogen
Schrijf een review en maak kans op een kortingsbon