Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Multi Pro 32X 100 tabs

Multi Pro 32X, 100 tabs

Vita-Min Multiple Sport 60 caps

Vita-Min Multiple Sport, 60 caps

Animal Pak, 44 Packs

UNIVERSAL NUTRITION - ANIMAL PAK, 44 PACKS

Voor de Hard-Core bodybuilder en kracht athleten is Animal Pak de super formule voor het maximaliseren van spiermassa, kracht en prestaties.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 39,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
UNIVERSAL NUTRITION - ANIMAL PAK, 44 PACKS

SKU
UNI4104-44

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

UNIVERSAL NUTRITION - ANIMAL PAK, 44 PACKS

Al ruim een kwart eeuw (30 jaar) het meest verkochte Training Pak in de wereld, en de keuze van proffesionele body-builders en olympische kracht atleten. 

ANIMAL PAK The Ultimate Training Pak

  • Optimale Spiermassa
  • Toename in Kracht en Prestatie
  • Energie boost
  • Verhoogd metabolisme
  • Sneller Spierherstel
  • Proteine Synthese
  • Spierdefinitie
  • Vitamines en Mineralen

Pure kracht.... de power van een wild dier...!

Voor de Hard-Core bodybuilder en kracht athleten is Animal Pak? de super formule voor het maximaliseren van spiermassa, kracht en prestaties.

Er is geen betere formule om intense work-outs te bereiken. Vele malen is reeds getracht deze superformule te immiteren. Maar nog steeds bevat Animal Pak? de meest geavanceerde body-build supplementen. Ongeevenaard bevat elke pakje van wel 11 tabletten een krachtige combinatie van cutting-ege mega vitamines en mineralen, groeifactoren, prestatieverhogers, verbranders, verterings enzymen en hoog potente energie leveranciers.

Animal Pak? bestaat uit een perfect uitgebalanceerde, time-released formule die zeer snel door Uw lichaam kan worden opgenomen. De hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid en optimale prestatie zijn gewaarborgd in dit supplement.

Er kan maar 1 beest zijn op de sportschool ... zorg ervoor dat dit beest ook UW trainingsparter wordt!

Elke Pak van wel 11 tabletten bevat een krachtige combinatie van cutting-ege mega vitamines en mineralen, groeifactoren, prestatieverhogers, verbranders, verterings enzymen en hoog potente energie leveranciers.

Let op: bevat reeds hooggedoseerd vitaminecomplex. Zodoende dient u op te letten indien u dit produkt combineert met andere vitaminen bevattende supplementen, dat er geen overdosering optreedt. Met name Vit. A en Vit. D kunnen schadelijk zijn indien de normale ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) zwaar wordt overschreven.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - ANIMAL PAK, 44 PACKS
GEBRUIK en DOSERING - ANIMAL PAK, 44 PACKS

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - ANIMAL PAK, 44 PACKS


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

VITAMINEN & KRUIDEN

MULTIVITAMINEN

BODYBUILDING

REVIEWS - ANIMAL PAK, 44 PACKS


Schrijf uw eigen review
Uw waardering