Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 30.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

Amino Liquid 1000 ml Cherry Burst

Amino Liquid, 1000 ml

AAKG 1250 Extreme 120 caps

AAKG 1250 Extreme, 120 caps

GABA, 111 gram

DYMATIZE - GABA, 111 GRAM

Met GABA is het mogelijk om het gehalte aan groeihormonen met 600% te doen laten stijgen.
€ 19,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
DYMATIZE - GABA, 111 GRAM

SKU
DYM3006
DYMATIZE - GABA, 111 GRAM

100% zuivere GABA van Dymatize Nutrition zorgt voor meer spiermassa en minder lichaamsvet.

Met GABA is het mogelijk om het gehalte aan groeihormonen met 600% te doen laten stijgen. Een combinatie van een hoog gehalte aan groeihormonen en krachttraining zorgt voor een toename van de spieromvang en spierkracht en minder lichaamsvet.

Groeihormoon releasers zoals GABA zorgen ervoor dat de groeihormoon afgifte op een hoog peil wordt gebracht. Een bijkomende eigenschap van GABA is dat de nachtrust beter verloopt, de remfase wordt langer en tijdens deze fase worden de grootste hoeveelheden groeihormoon afgegeven.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - GABA, 111 GRAM
GEBRUIK en DOSERING - GABA, 111 GRAM

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - GABA, 111 GRAM


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

BETERE NACHTRUST

BODYBUILDING

BODYBUILDING POPULAIRE

REVIEWS - GABA, 111 GRAM


Schrijf uw eigen review
Uw waardering