Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht
SNELLE VERZENDING

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

SNELLE VERZENDING

Gratis bezorging vanaf 30.-*

SNELLE VERZENDING

Ophalen bij een PostNL-locatie*

ACHTERAF BETALEN

Gratis cadeau bij je bestelling*

ACHTERAF BETALEN

Afterpay® achteraf betalen

Creatine Pro Creapure® 150 tabs

Creatine Pro Creapure®, 150 tabs

Ai-BURN® Hardcore 90 caps

Ai-Burn® Hardcore, 90 caps

Ai-Diurabol®, 90 caps

YAMAMOTO NUTRITION - AI-DIURABOL®, 90 CAPS

Ai-DIUREBOL® is een voedingssupplement met effectieve fyto actieve elementen tegen overmatige retentie van water, wat kan leiden tot algemene zwelling, vermoeidheid of plaatselijke zwelling, vooral in de onderste ledematen of de buik en onderrug. 

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 24,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
YAMAMOTO NUTRITION - AI-DIURABOL®, 90 CAPS

SKU
YAM5205

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

YAMAMOTO NUTRITION - AI-DIURABOL®, 90 CAPS

Ai-DIUREBOL® is een voedingssupplement met effectieve fyto actieve elementen tegen overmatige retentie van water, wat kan leiden tot algemene zwelling, vermoeidheid of plaatselijke zwelling, vooral in de onderste ledematen of de buik en onderrug. 

Het is moeilijk wanneer alle inspanningen met betrekking tot dieet en training nauwelijks worden getoond, vooral voor sporters die zich opmaken voor hun aankomende competitie of fotosessie. 

Ai Diureboll kan zowel door sportlieden als vrouwen worden gebruikt; de resultaten laten zich zeer snel zien en veranderen de elektrolytenbalans van het lichaam niet. Dit gebeurt dankzij echt effectieve 100% natuurlijke phytoactive elementen die spierdefinitie, vascularisatie en spierhardheid verhogen, zonder enige "schadelijke" gezondheidseffecten op spieren, kenmerkend voor synthetische diuretica, die overmatig verlies van spier volheid of -krampen, drukstoten veroorzaken, en verstoren de elektrolytenbalans met potentieel gevaarlijke gevolgen voor de gezondheid. 

Ai Diureboll wordt geleverd met de voordelen van een verbeterd drainage vermogen van onderhuidse vloeistoffen en zorgt voor verbeterde microcirculatie, toxine-uitzetting en waarborgt de bescherming en de normale werking van de urinewegen, dankzij de synergetische aanwezigheid van 8 krachtige phyto derivative elementen in hoge concentratie

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - AI-DIURABOL®, 90 CAPS
GEBRUIK en DOSERING - AI-DIURABOL®, 90 CAPS

Aanbevolen gebruik:
Neem 3 capsules per dag met water, bij voorkeur na de maaltijd.


WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - AI-DIURABOL®, 90 CAPS


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

AFSLANKEN

BODYBUILDING

BODYBUILDING POPULAIRE

REVIEWS - AI-DIURABOL®, 90 CAPS


Schrijf uw eigen review
Uw waardering