Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies - Meer lezen - Verberg dit bericht

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf 35.-*

Ophalen bij een PostNL-locatie*

Gratis cadeau bij je bestelling*

Afterpay® achteraf betalen

SuperPump Max 480 gram Blue Raspberry

SuperPump Max, 30 Servings

Protein Complex 2kg Vanille

Protein Complex, 2kg

100% Whey-Pro, 2kg

HEALTHY2DAY® - 100% WHEY-PRO, 2KG

100% WHEY-PRO bestaat uit zuivere Instant whey concentraat en Instant whey isolaat eiwit met een natuurlijk hoog gehalte aan BCAA’s.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

€ 54,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
HEALTHY2DAY® - 100% WHEY-PRO, 2KG

SKU
H2D1001-2

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *

HEALTHY2DAY® - 100% WHEY-PRO, 2KG

100% WHEY-PRO - HIGH PERFORMANCE INSTANTISED PROTEIN SHAKE!

We beseffen ons maar al te goed dat we met Protein Complex de lat erg hoog hebben gelegd. Toch hebben we nu een whey eiwit gecreëerd die zich kan meten aan z’n oudere broer met meer buck for the bang.

Een belangrijk Protein Complex factor is de unieke hoge kwaliteit. Deze dezelfde kwaliteit vind je nu ook terug in 100% WHEY-PRO. Deze kwaliteit is wederom merkbaar vanaf de eerste slok tot uren er na. Beter gezegd, je merkt in de uren erna helemaal niets. Geen boertjes, geen onrustige darmen, gewoon de perfecte en snelle vertering die je ook kent van de Protein Complex.

Subtiele, heerlijke smaak

Voor de smaak hebben we wederom alles uit de kast gehaald. Het resultaat is een bijzonder aangename smaak die je keer op keer kunt drinken. We hebben dit bewust met zo min mogelijke smaak en/of kleurtoevoeging gedaan. Een whey proteine is een natuurlijke bron van hoge kwaliteit bouwstoffen voor je lichaam, zo zou hij ook moeten smaken.

De 100% WHEY-PRO componenten

100% WHEY-PRO bestaat uit zuivere whey concentraat en whey isolaat eiwit met een natuurlijk hoog gehalte aan BCAA’s. Vaak wordt gedacht dat whey isolaat beter is dan whey concentraat. Dit is absoluut niet waar; whey concentraat bevatten meer fosfolipiden en groeifactoren zoals IGF-1 die een rol spelen bij het immuunsysteem, het herstel en bij de groei. De whey isolaat draagt wel bij aan een lagere concentratie van vetten en lactose.

Hoog BCAA gehalte voor spierherstel en groei

100% WHEY-PRO bevat maar liefst 6 gram BCAA’s per maatschep. BCAA’s spelen zoals je misschien wel weet een belangrijk rol in het voorkomen van spierafbraak, het stimuleren van spieropbouw en zelfs bij vetverlies. 100% WHEY-PRO is uitermate geschikt om voor en na de training te nemen.

Voor wie is 100% WHEY-PRO?

Iedere sporter heeft een verhoogde behoefte aan eiwitten. Hiermee zijn 1 tot 3 shakes sneller een regel dan uitzondering.  De vraag is welke kwaliteitseisen stel je aan een product dat je iedere dag één tot meerdere malen inneemt? Aan een product dat een essentiële invloed kan hebben op je sportprestaties.  

Voor ons is er maar 1 antwoord mogelijk, dan wil je het beste, dan wil je 100% WHEY-PRO

100% WHEY-PRO is verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken: Vanilla, Aardbei, Banaan, Choco en Pistache.

Direct leverbaar

Voor 16.30 besteld, morgen in huis *


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice +31 (0)46 8507 972 of mail naar klantenservice@bardolino.nl .

LABELS - 100% WHEY-PRO, 2KG
GEBRUIK en DOSERING - 100% WHEY-PRO, 2KG

Aanbevolen gebruik:

Neem 2 doseringen per dag. Meng 30gram (1 maatschep) met 300ml magere melk of water.


WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

MEER INFO - 100% WHEY-PRO, 2KG


Meer producten en info van Fabrikant:

Bekijk ook categorieen:

EIWITTEN

WHEY EIWIT

BODYBUILDING

REVIEWS - 100% WHEY-PRO, 2KG


Schrijf uw eigen review
Uw waardering